Transport si retururi


TRANSPORT
Comenzile făcute vor fi livrate în funcție de disponibilitatea stocului în minim 24 de ore, maxim 3 zile lucrătoare, la adresa specificată în comanda dvs.  

Topstar expediaza comenzile dumneavoastra prin intermediul prin intermediul firmelor de curierat din Romania: FAN Courier, Urgent Cargus, Sameday, DPD si Posta Romana.

Taxa de livrare pentru coletele expediate prin curier rapid cu valoare mai mica de 299 lei, este de 15 lei.
Taxa de livrare pentru coletele expediate prin Posta Romana cu valoare mai mica de 299 lei, este de 10 lei.

Condiții de livrare:


OBLIGAȚIILE CUMPĂRĂTORULUI


1.Să verifice starea coletului și a conținutului acestuia în prezența agentului de livrare.
2.Să semnaleze agentului de livrare eventuala distrugere a produselor livrate, sau distrugerea oricărui alt produs care v-a fost livrat conform comenzii.


OBLIGAȚIILE AGENTULUI DE LIVRARE


1.Să înregistreze distrugerea bunurilor pe care le-a livrat și să întocmească proces verbal de constatare a produselor distruse, în prezența clientului.
2.Să preia de la client produsele distruse și să le returneze către adresa noastra de expeditie.
3.Să livreze produsele la adresa specificată în comanda făcută de dumneavoastră. Agentul de livrare nu trebuie să cheme clientul la sediul curierului sau în orice altă locație pentru a ridica coletul cu produsele comandate.


CONTACT
Vă rugăm semnalați orice neregulă legată de livrarea la domiciliu a comenzii, la email: customer@topstar.ro sau la 0723.930.530


RETURNARI

In conformitate cu dispozitiile legale:
1. Orice produs poate fi returnare in termen de 14 zile. Consumatorul are dreptul de a notifica in scris faptul ca renunta la cumparare in termen de 14 zile de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
2. Conform legilor in vigoare, returnarea produselor se poate face in termen de 14 zile doar daca produsele se afla in ambalajul original cu toate accesoriile.
3. Nu se accepta pentru returnare produsele desigilate, testate sau incercate,cu urme de uzura, produse care prezinta lovituri, modificari fizice, lipsuri cantitative, ciobituri, zgarieturi.4. Cum primiţi banii înapoi pentru articolul returnat?
4. În cazul în care condițiile de retur sunt îndeplinite, vă vom înapoia banii în termen de maxim 1-2 zile ( din momentul în care returul a ajuns la noi ) prin transfer bancar, suma ce va include contravaloarea produselor, mai putin cheltuielile de transport.
5. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.


Atentie!
Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate! In conformitate cu dispozitiile legale , cheltuielile de transport pentru produsele returnare vor fi suportate integral de catre cumparator.

Pentru detalii privind transportul,livrarea si returnarea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.