Transport si retururi


TRANSPORT
Comenzile f─âcute vor fi livrate ├«n func╚Ťie de disponibilitatea stocului ├«n minim 24 de ore, maxim 3 zile lucr─âtoare, la adresa specificat─â ├«n comanda dvs. ┬á

Topstar expediaza comenzile dumneavoastra prin intermediul firmelor de curierat din Romania: Sameday Curier, FAN Courier, Urgent Cargus.

Taxa de livrare pentru coletele expediate prin Curier Rapid cu valoare mai mica de 299 lei, este de 15 lei. Pentru comenzi mai mari de 299 lei, transportul este gratuit.

Condi╚Ťii de livrare:


OBLIGAȚIILE CUMPĂRĂTORULUI


1.S─â verifice starea coletului ╚Öi a con╚Ťinutului acestuia ├«n prezen╚Ťa agentului de livrare.
2.S─â semnaleze agentului de livrare eventuala distrugere a produselor livrate, sau distrugerea oric─ârui alt produs care v-a fost livrat conform comenzii.


OBLIGAȚIILE AGENTULUI DE LIVRARE


1.S─â ├«nregistreze distrugerea bunurilor pe care le-a livrat ╚Öi s─â ├«ntocmeasc─â proces verbal de constatare a produselor distruse, ├«n prezen╚Ťa clientului.
2.Să preia de la client produsele distruse și să le returneze către adresa noastra de expeditie.
3.S─â livreze produsele la adresa specificat─â ├«n comanda f─âcut─â de dumneavoastr─â. Agentul de livrare nu trebuie s─â cheme clientul la sediul curierului sau ├«n orice alt─â loca╚Ťie pentru a ridica coletul cu produsele comandate.


CONTACT
V─â rug─âm semnala╚Ťi orice neregul─â legat─â de livrarea la domiciliu a comenzii, la email: customer@topstar.ro sau la 0723.930.530


RETURNARI

In conformitate cu dispozitiile legale:
1. Orice produs poate fi returnat in termen de 14 zile. Consumatorul are dreptul de a notifica in scris faptul ca renunta la cumparare in termen de 14 zile de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de livrare a produselor.
2. Conform legilor in vigoare, returnarea produselor se poate face in termen de 14 zile doar daca produsele se afla in ambalajul original cu toate accesoriile.
3. Nu se accepta pentru returnare produsele desigilate, testate sau incercate,cu urme de uzura, produse care prezinta lovituri, modificari fizice, lipsuri cantitative, ciobituri, zgarieturi.
4. ├Än cazul ├«n care condi╚Ťiile de retur sunt ├«ndeplinite, v─â vom ├«napoia banii ├«n termen de maxim 1-2 zile ( din momentul ├«n care returul a ajuns la noi ) prin transfer bancar, suma ce va include┬ácontravaloarea produselor, mai putin cheltuielile de transport.
5. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in termenul stabilit de lege.


Atentie!
Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate! In conformitate cu dispozitiile legale , cheltuielile de transport pentru produsele returnare vor fi suportate integral de catre cumparator.

Pentru detalii privind transportul,livrarea si returnarea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau adresa de email: customer@topstar.ro